Două cadavre au fost găsite plutind pe râul Prut

Data publicării:
Prut_River1

Autoritățile au demarat o anchetă după ce cadavrele a două persoane au fost găsite, duminică dimineața, plutind pe râul Prut, în dreptul localității Bran.

La fața locului s-a intervenit cu o autospecială cu scafandri, o barcă, un echipaj EPA SMURD și șapte subofițeri, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Situații de Urgență (ISU) Iași, Silvia Bolohan, potrivit Agerpres.

„Am fost sesizați că pe Prut plutește un cadavru în dreptul localității Bran din comuna Golăești. La scurt timp după ce corpul a fost scos din apă, la 300 de metri în amonte a fost găsită încă o persoană. Este vorba de doi bărbați de aproximativ 40 ani, respectiv 30 ani. Se intervine și pentru scoaterea celei de-a doua persoane. Nu se știe momentan de cât timp se aflau în apă. Cei doi nu au acte de identitate asupra lor”, a precizat Silvia Bolohan.

Întrucât cadavrele au fost găsite plutind pe râul care desparte România de Republica Moldova, la fața locului s-au deplasat echipe de polițiști de la Poliția de Frontieră. În zonă au plecat și criminaliștii, pentru a efectua cercetări.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri