Două mașini s-au ciocnit frontal în Constanța: Patru morți și trei răniți

Data actualizării: Data publicării:
accident-2

Patru persoane şi-au pierdut viaţa şi alte trei au fost rănite, marţi dimineaţă, într-un accident rutier petrecut pe DN2A, în judeţul Constanţa, după ce două maşini s-au ciocnit frontal. Un copil care avea un traumatism cranian şi era în comă a decedat. Celelalte victime au multiple traumatisme. La faţa locului au intervenit mai multe maşini de pompieri, de poliţie şi ambulanţe.

accident
FOTO: News.ro

ACTUALIZARE 12.39: Copilul care a fost rănit în accidentul de pe DN 2A a murit la spital în urma rănilor suferite. Numărul persoanelor decedate a ajuns la patru. 

Copilul rănit grav în accidentul petrecut, marţi dimineaţă, pe DN 2A, în judeţul Constanţa,după ce două maşini s-au ciocnit frontal şi care a fost dus la spital în comă, a murit în urma rănilor suferite, astfel că numărul persoanelor decedate în accident a ajuns la patru.

Maşini de pompieri, echipaje de poliţie şi ambulanţe s-au deplasat, marţi dimineaţă, pe DN2A, la ieşirea din localitatea Hârşova către Constanţa, unde a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme care s-au ciocnit frontal, potrivit News.ro.


 

În urma accidentului, trei persoane au murit, iar alte patru, printre care şi un copil în vârstă de aproximativ 7 - 8 ani ,,au fost rănite, urmând să fie duse la spital pentru îngrijiri medicale.

accident-3
FOTO: News.ro

Potrivit medicilor, primele date arată că minorul are un traumatism cranian sever şi este în comă, iar celelalte victime au multiple traumatisme.

Pentru scoaterea persoanelor încarcerate în cele două maşini a fost nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea.

Potrivit primelor cercetări, accidentul a avut loc după ce cele două maşini s-au ciocnit frontal.

Poliţiştii continuă investigaţiile pentru a stabili împrejurările în care s-a petrecut accidentul rutier.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri