Drum liber spre casă pentru cei care se întorc de la munte

Data publicării:
intrare bucuresti noaptea liber

ACTUALIZARE ORA 19:00 Spre deosebire de situația de aseară, pe DN1, în Predeal, circulația se desfășura fără probleme:

Poliţiştii se aşteaptau la aglomeraţie, în această seară, la intrarea în Bucureşti dinspre Braşov, pe Drumul Naţional 1. Până acum însă, s-a circulat destul de bine. Mulți turiști care și-au petrecut vacanța la munte au plecat încă se ieri, alții - zoriți probabil și de alertele meteorologice - au plecat încă de azi-dimineață. În orice caz, zeci de echipaje de poliție au vegheat la buna desfășurare a traficului.

  


ACTUALIZARE 15:30 .  Autocarul defect, plin cu turiști, este înmatriculat în Republica Moldova. Cauza defecțiunii este o problemă la mecanismul care alimentează sistemul de frânare a autocarului.

Toți pasagerii sunt în siguranță, chiar dacă au trecut mai bine de două ore de când autocarul a rămas blocat. Traficul este îngreunat și se circulă doar pe o bandă.

- S-a blocat ceva la frâne, la ceva. 

- De cât timp stați aici?

- De două ore.

- Cum vă e așteptarea?

- Răbdăm, n-avem încotro.

***

Șofer: Vrem să facem singuri.

Reporter: Și, merge?

Șofer: Amu, să vedem!

Reporter: Oamenii în autocar?

Șofer: Bine, veseli!

Reporter: Dar frig!

Șofer: Nu, nu frig! motorul lucrează!”




ACTUALIZARE 14.40. Traficul este blocat între Predeal şi Azuga din cauza unui autocar care s-a defectat. Pentru că în zonă este o singură bandă pe sens, maşinile trec alternativ.


Poliţiştii se aşteaptă la blocaje pentru că şi ieri drumul a fost extrem de aglomerat, în special între staţiunile de pe Valea Prahovei.

Înainte de miezul zilei, Poliţia Rutieră a oprit, ieri, accesul autoturismelor în Poiana Braşov, pentru că staţiunea era complet blocată. Şi, în timp ce unii mergeau spre pârtii, mulţi alţii plecau spre case. Aşa că în scurt timp s-a aglomerat şi Drumul Naţional 1, de la Braşov spre Predeal şi Sinaia. Şoseaua este depăşită de numărul foarte mare al autoturismelor şi tot ce pot să facă poliţiştii este să-i îndrume pe şoferi către rutele alternative, mai lungi şi, uneori, şi ele supraaglomerate.

Poliţiştii le recomandă şoferilor să plece din start pe rutele alternative: DN1A, prin Săcele, Cheia şi Vălenii de Munte, DN73, prin Bran şi Câmpulung Muscel. Cei care vor rămâne blocaţi în trafic pe DN 1, în zona Sinaia, pot folosi ruta către Bucureşti pe DN71, prin Fieni şi Târgovişte. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri