Echipa Brigăzii Transporturi implicată în rezolvarea crimei de la metrou va fi recompensată

Data publicării:
politia romana

Echipa Brigăzii Transporturi Publice București implicată în găsirea femeii acuzate de omor după ce a împins o tânără pe linia de la metrou va fi recompensată pentru profesionalismul dovedit, a anunțat MAI.

„Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, transmite felicitări polițiștilor din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București care au reușit, în doar câteva ore, să identifice persoana suspectă de săvârșirea faptelor teribile din stațiile de metrou Costin Georgian și Dristor 1”, se arată într-un comunicat al MAI.

Totodată, ministrul Afacerilor Interne le mulțumește cetățenilor care au sprijinit polițiștii la elucidarea acestui caz, dovedind implicare și solidaritate. „Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-au comis faptele. Mulţumim tuturor pentru implicarea şi spiritul civic manifestat în acest caz. Vă asigurăm că fiecare mesaj al dumneavostră a fost analizat şi verificat de specialiştii instituţiei noastre”, a transmis Poliţia Capitalei.

O tânără a murit, marți seară, după ce a fost împinsă de o femeie în vârstă de 36 de ani pe linia de metrou la stația Dristor 1. Femeia ar mai fi fost implicată anterior într-un incident cu o altă tânără, pe care a împins-o spre linia de metrou la stația Costin Georgian, însă aceasta nu a pățit nimic.

Miercuri dimineață, femeia a fost reținută pentru 24 de ore printr-o ordonanță a Parchetului de pe lângă Tribunalul București, au declarat surse judiciare, după ce au audiat-o în cursul nopții.

Potrivit surselor citate, femeia este cercetată pentru omor și tentativă la omor.

Sursa: Agerpres

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri