Elena Udrea contraatacă: „Liderilor PDL le este frică să stea în fața oamenilor”

Data publicării:
15022013 20m 20udrea 20ataca-49741

PDL nu contează, este a doua forță politică în opoziție, este în spatele PPDD”, a declarat vineri Elena Udrea, lansându-și, la Roman, candidatura la șefia partidului. „Astăzi nu mai există comunicare între vârful partidului și vatra lui. Liderii noștri nu mai merg în teritoriu. Am pierdut contactul cu baza partidului, cu oamenii”, s-a plâns Elena Udrea. „Liderilor PDL le este frică să stea în fața oamenilor, au preferat să se ascundă”, a acuzat fostul vicepreședinte PDL, al cărei conflict cu actualul lider PDL, Vasile Blaga, este mai vechi.

„Dacă PDL ratează acum, la această Convenţie (din 23 martie - n.r.), şansa schimbării lui, nu cred ca doi ani mai rezistă”, a declarat fostul ministru.

Elena Udrea a provocat surpriză, săptămâna aceasta, anunțându-și candidatura la șefia PDL. Joi seară, la o emisiune televiziată, președintele Traian Băsescu a apreciat că Elena Udrea are șanse să câștige președinția partidului, dacă „renunță la tocuri și poște scumpe” și dacă alegerile sunt corecte. El a precizat că Elena Udrea a crescut mult din punct de vedere politic și o consideră, din același punct de vedere, un copil al său pe care l-a crescut.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri