Elena Udrea: Se simte lipsa lui Mazăre de la Primăria Constanţa

Data publicării:
Udrea litoral mare plaja FB 7.7.2015 crop

Foto: Facebook

Din păcate, constat că staţiunea Mamaia nu mai arată ca anul trecut. Şi o spun eu, care nu am fost niciodată fan Radu Mazăre. Se vede că nu mai are primar. La fel constat şi că lucrările începute împreună cu Consiliul Judeţean în mandatul meu de ministru sunt blocate toate - nu se mai lucrează la drumul spre Năvodari, nu se mai decontează niciun ban de la Ministerul Dezvoltării, totul este blocat. Din păcate, suferă constănţenii şi turiştii care vin pe litoral. (...) Nu se simte neapărat lipsa lui Radu Mazăre, se simte lipsa primarului, şi cei cu care am mai vorbit şi din oraş spun că nu numai staţiunea Mamaia este nepregătită pentru sezon, ci că şi în oraş se vede că nu mai există la Primărie autoritate şi că cei de acolo, probabil, că nemaiavând un primar în funcţie, nu mai lucrează. Vă dau un exemplu. Până şi M-ul de la Mamaia - acolo unde scrie la intrarea în staţiune "Mamaia" picase. Şi aşa a rămas, un fel de AM-AIA! Asta arată dezinteres pentru ceea ce se întâmplă pe litoral”, a spus Elena Udrea marţi, în faţa sediului Poliţiei Judeţene, unde a mers să semneze conform obligaţiilor controlului judiciar, potrivit Mediafax.

Ea crede că staţiunea Mamaia va arăta pe viitor tot mai rău, pentru că „efectul Mazăre” însemna foarte mulţi turişti în Mamaia.

Acum, că era sau nu pe gustul meu sau pe gustul dumneavoastră sau nu, nu mai contează. Contează că Radu Mazăre era un primar care reuşea să atragă turiştii pe litoral. Vom vedea ce se va întâmpla în Mamaia vara aceasta şi vara viitoare. Temerea mea este că dacă lucrurile vor continua aşa, Mamaia va pierde statutul de primă staţiune din punct de vedere al numărului de turişti. (...) Sigur, modul în care domnul Mazăre a dezvoltat staţiunea nu era neapărat cel pe care l-aş fi folosit eu, dar Mazăre a demonstrat că a reuşit să atragă din ce în ce mai mulţi turişti pe litoral”, a mai spus Elena Udrea.

Ea se află în vacanţă pe litoral și este cazată într-un complex hotelier din Năvodari.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri