Elev mort în curtea şcolii. A căzut într-o fosă septică de beton

Data publicării:
ambulanta smurd mediafax-1

 

ACTUALIZARE 12.40. Şeful Inspectatului Şcolar Judeţean Vâlcea, Ion Gherghinaru, a declarat că incidentul s-a petrecut în prima pauză, respectiv între orele 8.50 şi 9.00.

Potrivit lui Gherghinaru, copiii se aflau în curte, sub supravegherea cadrelor didactice ale şcolii, iar elevul care şi-a pierdut viaţa, însoţit de cinci sau şase colegi, s-a îndepărtat de ceilalţi copii, a mers în spatele şcolii, acolo unde este amplasată fosa septică, şi a ridicat capacul metalic al acesteia vrând să le arate colegilor că are forţă, relatează Mediafax.

În momentul în care a ridicat capacul, băiatul a alunecat în fosă, iar capacul metalic a căzut peste el.


Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea, copilul a ieşit în curtea şcolii şi a ridicat capacul din metal al fosei septice, care era goală, moment în care a alunecat în interiorul acesteia, potrivit Mediafax.

La ora transmiterii acestei ştiri, poliţişti şi procurori se află la faţa locului pentru a stabili cum anume a fost posibil ca elevul să moară în timp ce se afla în şcoală.

Băiatul în vârstă de 14 ani era în ultimul an de gimnaziu, la şcoala din satul Colţeşti, comuna vâlceană Alunu.

Inspectoratul Şcolar Judeţean Vâlcea a fost informat cu privire la acest caz, urmând ca, dincolo de concluziile procurorilor şi ale poliţiştilor, la nivelul ISJ să se dispună măsurile care vor fi considerate necesare în urma incidentului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri