Emil Hurezeanu: „Am avut senzația că Traian Băsescu a fost pus la locul lui de SIE și de Teodor Meleșcanu”

Data publicării:
Emil Hurezeanu bun

Am avut senzația că domnul Băsescu a fost astăzi oarecum pus la locul lui în ceea ce privește afirmațiile legate de SIE de două reacții: a domnului Meleșcanu – părea extrem de depresiv azi, dar tot ce spune domnul Meleșcanu pare credibil – și de o reacție a SIE care îl depășește pe Meleșcanu, confirmându-l, și care dă aproape toate răspunsurile. Nu și-au încălcat mandatul și nu au încălcat legea”, a spus jurnalistul.

În opinia sa, situația pornită de la declarațiile președintelui „va fi cazul cu cele mai multe probleme și cele mai durabile”.

Domnul Băsescu, dincolo de afirmația frontală în ceea ce-l privește pe Victor Ponta, a făcut două-trei precizări suplimentare, una fiind legată de contactele pe care le-a avut doar cu ofițerii și a riscat o afirmație pe care azi probabil că o regretă, a spus că uneori e preferabil să lucrezi cu ofițerii în loc de șefii politici”, a mai spus Emil Hurezeanu.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Povestea CANDIDATULUI-SPION din România 

Aceasta, în condițiile în care președintele, care numește șefii serviciilor de informații, este un fel de „șef informal, tutore, master-spy al serviciilor”, mai spune jurnalistul.

În opinia sa, Victor Ponta nu va fi afectat de aceste dezvăluiri.

Pe domnul Ponta nu-l va împiedica nimeni să câștige alegerile, dacă poporul dorește acest lucru”, a mai spus Emil Hurezeanu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri