Emil Hurezeanu: „Dacă până acum a mers așa de prost cu comuniști, hai s-o încercăm și pe asta cu agenții, poate o să meargă mai bine”

Data publicării:
HUREZEANU CAPTURA 17 SEPT

Lumea se răstoarnă de câteva ori pe minut și răsturnările sunt dramatice, cu morți, răniți, pericole, scindări, se modifică probabil ordinea internațională, mor pe șoselele României oameni în fiecare lună pentru că șoselele sunt proaste și sunt prea multe mașini, în spitalele României mor oameni cu zile. La ce folosește chestia asta cu agentul, cu spionul, acoperit, descoperit?”, a spus Emil Hurezeanu la „Jurnalul de Seară”.

Am avut doi comuniști la alegerile din 2004. Tot domnul Băsescu ne-a adus aminte atunci că sunt doi comuniști. Acum vom avea cel puțin un agent acoperit. Să fie agenți acoperiți în alegerile prezidențiale! Dacă până acum a mers așa de prost fără agenți, cu comuniști, hai s-o încercăm și pe asta cu agenții, poate o să meargă mai bine”, a adăugat el.

Emil Hurezeanu a amintit că activitatea serviciilor de informații din România a fost apreciată și confirmată inclusiv prin acordarea de decorații.

Principala decorație germană, principalele decorații americane serviciile le-au luat. În numele serviciilor, în ultimii ani, pentru contribuția adusă la păstrarea patrimoniului de valori, în Afganistan, în Orientul Apropiat. Și dacă e vorba de un serviciu român, al doilea buton e butonul patriei. De ce îl considerăm un buton diferit? Nu suntem toți sub aceeași cupolă a valorilor democrației?

Emil Hurezeanu a mai spus că, dacă este vorba despre un agent al unui serviciu străin, dintr-o țară aliată, este vorba din nou de aceleași valori.

Dacă este vorba despre un serviciu ostil, omul trebuia arestat de mult, iar președintele trebuia să spună cu mult înainte ca domnul respectiv să ajungă în campania electorală”, a adăugat jurnalistul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri