Emil Hurezeanu, despre cazul Mircea Băsescu: „Se pregătește difuzarea unor materiale. Există multe alte înregistrări. Nu știu cine le dozează”

Data publicării:
emil hurezeanu - 050052014-1

Potrivit lui Emil Hurezeanu, judecătorii au fost convinși de procurori, altfel nu ar fi dat sentința de arestare preventivă pentru 30 de zile. În opinia analistului politic, scandalul în care este implicat Mircea Băsescu este mai amplu. „Se pregătește difuzarea unor materiale, a unor filme, a unor documente suplimentare. Există multe alte înregistrări. Nu știu cine le dozează”, a spus Emil Hurezeanu.

Avem deja motive să credem că este vorba de un scenariu bine pus la punct, a cărui dozare cinematică și cinematografică, pentru uzul publicului, este, oarecum, decisă. Nu neapărat de către protagoniștii filmului”, crede Emil Hurezeanu.

Analistul a mai spus că imaginea lui Traian Băsescu a fost foarte afectată de acest caz, la finalul celor doua mandate.

Corupția este foarte aproape de președinte, într-o formă extrem de neplăcută, într-o formă jignitoare, ofensatoare, având în vedere partitura acestui președinte. Și este un eșec la finalul unor mandate. Se așterne o umbră acum, pentru că vine la sfârșit, cu viteza asta, într-un climat românesc neclar și nestabil. Din multe puncte de vedere riscă să marcheze epoca Băsescu, probabil pentru multă vreme. Aici sunt problemele personale ale domnului Băsescu”, a spus Emil Hurezeanu.

Analistul a mai precizat că președintele Traian Băsescu nu trebuia să precizeze că între soarta propriului frate și justiție optează pentru justiție, deoarece acest lucruera de la sine înțeles”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri