Emil Hurezeanu, despre gafa din timpul vizitei ministrului german de Externe la București: „Credeți că domnul Aurescu doarme liniștit în noaptea asta?”

Data publicării:
hurezeanu 1-1.03

Credeți că Steinmeier își confundă conturul său cu hexagonul Franței? Că domnul Aurescu doarme liniștit în noaptea asta - și dânsul se află la Sibiu - , știind că va cere mâine în mod hotărât primului ministru demiterea justificată a directorului general Agerpres pentru această gafă?

Gafele de acest gen nu se digeră, sunt eliminate așa cum sunt înghițite, spunea cineva: e mai rău decât o crimă, e o eroare, o gafă, se traduce în funcție de nevoi. Gafele acestea pot fi iertate și pentru că Franța e un partener al Germaniei, iar contururile pot să semene”, a spus jurnalistul Emil Hurezeanu la Digi24.  

Gafă a Ministerului de Externe. B. Aurescu i-a oferit lui F. W. Steinmeier o broşură cu harta Franţei acoperită cu drapelul Germaniei

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, i-a înmânat, luni, omologului german, Frank-Walter Steinmeier, o broşură pe a cărei copertă este imprimată harta Franţei acoperită cu drapelul Germaniei. Pe broșură ar fi trebuit să fie harta Germaniei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri