EXCLUSIV Digi24. Macy Gray: „Sunt un mare fan al meu”

Data publicării:
20111123 20macygray-34893

Macy Gray este pentru a treia oară în România. Cântăreaţa americană a venit joi seară în faţa publicului bucureştean pentru a-şi promova noul ei album de cover-uri. Din atenţia artistei nu au scăpat Metallica, Radiohead sau Eurithmics. Ca un tribut adus celui care a influenţat-o cel mai mult în carieră, Macy a reeditat un întreg album semnat Stevie Wonder.

Digi24: Cum este Macy Gray în spatele luminilor, în spatele scenei, cum este în viaţa de zi cu zi?

Macy Gray: Este drăguţă, este un înger, spune lucruri frumoase şi este foarte frumoasă... şi este bună în pat... Glumesc!

Digi24: De ce un album de cover-uri?

Macy Gray:Sunt cântece pe care le cânt tot timpul şi care m-au influenţat foarte mult în carieră. Sunt melodii la care ştiu fiecare cuvânt pe dinafară şi le cânt mereu.

Vorbeam cu producătorul meu despre idei de albume. El este un mare cunoscător de muzică, ştie orice album de oriunde... A trecut prin câteva cântece ale Ninei Simone şi mi-a zis că aş putea reface un album întreg al ei - nimeni nu a mai facut asta.

Aşa că am început să ascult, dar nu am fost pe aceeaşi lungime de undă cu cele pe care vroia el să le fac. Totuşi, mi-a plăcut mult ideea. Am încercat câteva şi am ajuns să fac Stevie Wonder - Talkin Book, pentru ca este unul dintre albumele mele favorite si il stiu pe dinafara si cred ca pot sa cant din suflet acele cantece

Digi24: Ştiu că eşti un mare fan al trupei Nirvana şi al lui Prince. De ce nu sunt piese de la ei pe albumul tău, „Covered”?

Macy Gray: Nu sunt... Probabil pentru că îmi plac cântecele acelea în forma în care sunt, aşa că n-am vrut să mă ating de ele. Am făcut totuşi o încercare, cu o piesă a lui Prince, dar nu a ieşit foarte bine.

Digi24: Am înţeles că atunci când erai mică, lumea râdea de tine şi de vocea ta. Acum, cu vocea ta câştigi premii Grammy. Cum simţi toate astea?

Macy Gray: Da chiar şi acum toată lumea râde de vocea mea, nimic nu s-a schimbat.

Digi24: Chiar şi cei din echipă?

Macy Gray: Da, ei sunt cei mai răi. Mă imită tot timpul. Unii mă imită chiar bine!

Digi24: Îţi asculţi propriile melodii?

Macy Gray: Oh da, sunt un mare fan al meu!

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri