Explozie la sistemul de stingere a incendiilor dintr-un mall. 23 de oameni, la Urgenţă

Data publicării:
pompieri generic

O explozie s-a produs, vineri, la sistemul de stingere a incendiilor cu pulbere în mall-ul din Gheorgheni, trei persoane primind îngrijiri la faţa locului. Ulterior, douăzeci de copii şi trei adulţi s-au prezentat la Serviciul de Urgenţă, acuzând probleme cauzate de pulberea inhalată.

 

 

„75 de persoane s-au autoevacuat până la sosirea echipajelor, iar trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale la faţa locului, însă au refuzat transportul la spital. Ulterior, douăzeci de copii şi trei adulţi s-au prezentat la Serviciul de Urgenţă al Spitalului Municipal Gheorgheni”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita.

Potrivit acestora, adulţii au primit oxigen în unitatea medicală, dar copiii nu au avut nevoie de tratament, ei fiind mai mult panicaţi.

Pompierii au stabilit că explozia s-a produs în timpul lucrărilor de instalare a sistemului respectiv pentru stingerea incendiilor, iar persoanele aflate în imediata apropiere au inhalat pulbere, dar aceasta nu este toxică.

La faţa locului, pompierii au intervenit cu mai multe echipaje.

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri