Explozie la un restaurant din centrul oraşului Cluj-Napoca

Data publicării:
incendiu-25

O explozie s-a produs luni dimineaţă, la ora 4:30, într-un restaurant din centrul oraşului Cluj-Napoca. Deflagraţia a fost urmată de un incendiu puternic. Pompierii au luptat cu flăcările timp de mai multe ore.

ACTUALIZARE ora 8:05 O persoană a ajuns la spital cu arsuri pe faţă şi pe mâini în urma incendiului. Localul a ars în întregime, după ce şi acoperişul s-a prăbuşit, transmite corespondentul Digi24.

Deşi explozia s-a produs în jurul orei 4-4:30, pompierii au reuşit abia la 6 să intre în clădire. Potrivit corespondentului Digi24, aceasta s-a întâmplat în partea din faţă a restaurantului, apoi focul s-a propagat şi către terasa din spate.

Deocamdată nu se cunosc cauzele, dar sunt în discuţie două ipoteze: fie a explodat o butelie, fie un reşou lăsat în priză a generat un scurtcircuit urmat de deflagraţie şi incendiu. Martorii spun însă că s-a auzit o bubuitură puternică.

Restaurantul se află chiar în centrul Clujului, fiind un local foarte cunoscut şi frecventat, într-o zonă de case, fără blocuri. Din fericire, flăcările nu s-au extins, dar este instituit un perimetru de securitate, iar circulaţia este blocată.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri