Femeie rănită de o săgeată, în timp ce era la terasă

Data actualizării: Data publicării:
operatie

Este anchetă penală în Ilfov, după ce o femeie a ajuns la spital rănită de o săgeată în timp ce stătea la o terasă din zona Cernica. Femeia a fost operată ieri de urgenţă la Spitalul Pantelimon din Capitală.

A ajuns cu o săgeată înfiptă în abdomen, o plagă penetrantă care schiţa ieşirea prin spate. Stabilă hemodinamic. Din punct de vedere al inventariului lezionar - destul de norocoasă, în sensul că nu au fost leziuni foarte grave. Acum e foarte bine. Orice altă traiectorie mai la stânga, sus, jos, ducea la leziuni de rinichi, de cord, de pleură”, a spus Gelu Ştefănescu, medic Spitalul Sf. Pantelimon, adăugând că nu a mai întâlnit un asemenea caz.

Potrivit medicului, săgeata avea jumătate de metru. „Nu era metalică. Era de fibră de sticlă. Avea vârful de plumb şi ceva metal înfiletat. Avea vârful greu și bont. A venit cu foarte mare viteză, dacă a reușit vârful bont să perforeze, să penetreze și să se și oprească în coastă, în posterior”, a precizat medicul.

Pacienta este internată acum la Spitalul Sfântul Pantelimon, unde a ajuns ieri după-amiază în stare destul de gravă cu o săgeață în abdomen.

Ea a fost operată și se află în stare stabilă, în afara oricărui pericol.

Medicii spun că intervenția chirurgicală a fost deosebit de grea, asta pentru că săgeata i-a perforat inclusiv ficatul.

Între timp, polițiștii de la Inspectoratul Județean de Poliție Ilfov au deschis un doasar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Potrivit acestora, femeia se afla la o terasă din zona Cernica iar un angajat trăgea cu un arc artizanal într-un sac cu nisip.

Din informațiile de la această oră, bărbatul nu ar fi avut nevoie de autorizație pentru utilizarea arcului respectiv.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri