Fetița dispărută timp de două zile ar fi fost sechestrată. Ce le-a spus polițiștilor

Data publicării:
rapitor fetita

Bănuieli negre în cazul fetiţei de 9 ani, dispărută timp de două zile. Copilul a fost găsit în viaţă sâmbătă seară, chiar în comuna unde locuieşte. Fetiţa le-a spus poliţiştilor că a fost luată cu forţa din stradă de un localnic, care ulterior a sechestrat-o. Bărbatul este audiat de cinci ore, iar procurorii ar putea decide reţinerea sa, pentru privare de libertate.

Potrivit declaraţiei fetei, individul ar fi luat-o de pe stradă în urmă cu două zile şi a ţinut-o la el acasă. Pe timpul căutărilor, bărbatul a mers la magazin la cumpărături. Copilul a profitat de absenţa lui a fugit.

„A găsit-o altcineva, ea a fugit de acolo. El o ţinut-o închisă, i-a pus şi cuţitul la gât, nemernicul. Nu vrea să o lase să plece acasă”, spune Nicu Constandache, tatăl fetiţei.

„A găsit fetiţa pe strada Lalelelor, s-a dus poliţia şi a găsit-o pe stradă şi a a dus-o încoace, la vale, la poliţie. Spune că a sărit gardul sau nu ştiu ce”, spune un localnic.

O femeie din comună spune că bărbatul care ar fi sechestrat-o pe fetiță devine violent când bea alcool și că în trecut a fost la închisoare.

Zeci de poliţişti şI jandarmi au periat câmpurile din împrejurimi şi pădurea de langă Scânteieşti mai bine 10 ore.

„Am reuşit identificarea minorei pe raza comunei Scânteieşti, judeţul Galaţi, starea de sănătate este bună, se fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor concrete de dispariţie”, a spus comisar şef Ionuţ Surugiu de la IPJ Galaţi.

Bărbatul care ar fi ţinut-o pe fetiţă închisă a fost audiat de poliţişti. Fetiţa a fost dusă la medicină legală, iar procurorii aşteaptă rezultatul investigaţiilor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri