Filmare în cimitir, pe ritmuri de manele, cu scheletul proaspăt dezgropat al unei femei. Poliția a deschis un dosar penal

Data actualizării: Data publicării:
mașină de poliție
Foto: Inquam Photos /George Călin

Doi bărbați care s-au filmat într-un cimitir din Prahova, pe ritmuri de manele, ținând scheletul proaspăt dezgropat al unei femei au fost audiați luni de poliție, care s-a autosesizat după ce imaginile au ajuns pe o rețea socială. 

Poliţiştii de la Secţia de Poliţie Rurală Ciorani, din judeţul Prahova, au deschis un dosar penal pentru profanare de cadavre sau morminte, după ce în spaţiul public a apărut o filmare realizată în cimitir, însoţită de ritmuri de manele, în care doi bărbaţi apar ţinând scheletul proaspăt dezgropat al unei femei. Clipul video a fost postat pe o reţea socială, iar poliţiştii s-au sesizat din oficiu.

„Persoanele bănuite de comiterea faptei au fost depistate, la acest moment fiind efectuate cercetări în vederea clarificării situaţiei de fapt şi luării măsurilor legale care se impun”, precizează Inspectoratul Județean de Poliție Prahova.

Surse apropiate anchetei au declarat, pentru Agerpres, că fapta s-ar fi petrecut în luna februarie, iar cei doi bărbaţi care ţin scheletul femeii sunt gropari. 

Editor : L.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri