Fost vicepreședinte CJ Olt, găsit spânzurat

Data publicării:
gheorghe buica

Fostul vicepreşedinte al CJ Olt din partea PSD şi director al CAO, Gheorghe Buică, a fost găsit spânzurat, marţi după-amiază, într-o hală aflată în construcţie, în comuna Slătioara, relatează publicația Gazeta Nouă, din Olt.

 

gheorghe buica

foto - oltalert.ro

Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Olt, medicul Marian Furtună, a declarat că bărbatul, în vârstă de 60 de ani, a fost găsit decedat într-o hală, care se afla în construcţie, proprietate a unei firme deţinute de el, în comuna Slătioara. A fost găsit de un paznic care venise să hrănească câinii. Medicii de pe ambulanţă nu au mai executat manevre de resuscitare, deoarece bărbatul era mort de aproape două ore.

„Este vorba de un bărbat în vârstă de 60 de ani, care a fost găsit decedat şi nu s-a mai putut face nimic pentru el. Nu s-au mai executat manevre de resuscitare pentru că era decedat de aproximativ două ore. Era din Slatina, dar deţinea un teren în Slătioara, unde îşi construise ceva. A fost găsit de un paznic care venise să dea să mănânce la câini”, a declarat medicul Marian Furtună.

Cazul a fost preluat de poliţişti, care au declarat că este vorba despre o sinucidere, nefiind găsite urme de violenţă. 
Gheorghe Buică a fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Olt, în perioada 2005-2008, după aceea ocupând funcţia de director al Companiei de Apă Olt, până în anul 2010.

Potrivit publicației Realitatea Oltului, Gheorghe Buică a fost director al Companiei de Apă Olt în perioada în care fostul edil de Slatina, Darius Vâlcov, a încheiat contractul cu Tehnologica Radion, care se află acum în cercetarea procurorilor DNA.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri