FOTO. Incendiu la un restaurant din Constanța. Centrul orașului este blocat, patru persoane s-au intoxicat cu fum

Data publicării:
pompieri incendiu mediafax-9

ACTUALIZARE 2.30 Una dintre victimele incendiului de la Constanța este transportată către București cu o aeronavă SMURD.

ACTUALIZARE 1.00 Potrivit unor informații încă neconfirmate oficial, cel puțin două persoane și-ar fi pierdut viața în incendiu. Cel mai probabil, este vorba de persoane rămase în interiorul restaurantului, care erau căutate. După stingerea incendiului, în interiorul localului ar fi fost găsite cel puțin două cadavre carbonizate.

____________________________

sursa foto: Claboo Media

Existau informații - neconfirmate -  potrivit cărora înăuntrul restaurantului s-ar afla trei persoane, cel mai probabil angajați ai restaurantului. Aceste trei persoane erau căutate, însă un oficial de la ISU Constanța a declarat la Digi24 că nu are informații în acest sens.

Din cauza fumului puternic care s-a degajat, traficul în centrul orașului este blocat și probabil va rămâne așa timp de câteva ore, potrivit estimărilor poliției.

sursa foto: Claboo Media

Mai multe fotografii în exclusivitate cu incendiul de la restaurantul „Beirut” din Constanța ne-au fost trimise de telespectatorul nostru Bogdan Dumitru și pot fi vizionate AICI.

La fața locului au venit mai multe ambulanțe SMURD și au intervenit mai multe echipaje de pompieri, dar acțiunea lor a fost îngreunată de vântul puternic și exista riscul ca flăcările - izbucnite undeva de la nivelul tavanului - să se extindă la clădirile învecinate, în condițiile în care localul se afla într-o vecinătate aglomerată.

În cele din urmă, focul a reușit să fie controlat, însă restaurantul continua să ardă mocnit, iar fumul continua să facă probleme. Poliția a evacuat trecătorii și curioșii pe o rază de câteva zeci de metri.

Angajații unei firme de gaze fac verificări, pentru că se pare că prin zonă trece o magistrală de gaze și vor să elimine orice risc de explozie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri