FOTO | Tupeu fără margini. Mașini parcate în stații RATB

Data actualizării: Data publicării:
statie

Maximă lipsă de respect din partea unor șoferi din Capitală față de cei care folosesc transportul în comun. Aceștia au profitat de spațiul curățat de pe trotuar și și-au parcat mașinile în mijlocul stațiilor RATB.

mercedes

ACTUALIZARE. Șoferul Mercedesului s-a ales cu dosar penal pentru că a parcat în stația de autobuz.

În primele imagini proprietarul unui Mercedes a ales să ocupe o stație RATB de pe bulevardul Iancu de Hunedoara din București.

mercedes2

mercedes3

Fotografiile au fost realizate joi și trimise la redacție de Cosmin Creangă și Adrian Gabriel Dasca, telespectatori Digi24.

Și pe bulevardul Eroii Sanitari, tot din București, o stație RATB curațată de zăpadă a fost adjudecată drept loc de parcare de șoferul unui Audi.

Se pare că acest comportament lipsit de respect devine încet, încet un trend.

masina5

Altă stație, alte mașini parcate, în sectorul 2 din București, lângă Școala Generală 145 (foto jos, trimisă de Nagy Andrei). Autobuzul 143 oprește în plină stradă din cauza mașinilor lăsate pe carosabilul curățat pentru mijloacele de transport în comun și călători care, din păcate, sunt obligați să se strecoare printre acestea.

masini parcate in statie RATB (3)

Nu avem date dacă mașinile au fost văzute de echipaje de poliție și dacă proprietarii vor primi o amendă prin poștă.  

Dacă vă aflaţi în zone unde sunt probleme din cauza ninsorilor şi aţi surprins imagini ce pot deveni o ştire puteţi lua legătura cu noi pe site-ul digi24.ro, pe e-mail sau pe contul nostru de Facebook. Ne puteti contacta şi telefonic sau pe WhatsApp, la numărul 0771.100.304. Vă rugăm să precizaţi numele şi locul din care le transmiteţi. De asemenea, ascultatorii DigiFM pot semnala ce probleme întâmpina printr-un SMS la numărul de telefon 0774 600 600.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri