FOTO. A fost inaugurată una dintre cele mai moderne baze sportive

Data actualizării: Data publicării:
baza sus

Una dintre cele mai moderne baze sportive din România a fost inaugurată, astăzi, la Cluj.

baza cluj 4
baza cluj 4

Este vorba de o investiţie de 20 de milioane de lei. Baza este deschisă pentru oricine doreşte să facă mişcare, iar intrarea este gratuită.

Este o investiţie comună a Primăriei şi a Companiei Naţionale de Investiţii.

Vicepremierul Vasile Dîncu și primarul Emil Boc au jucat popice și tenis de masă la inaugurarea centrului sportiv.

Cei doi nu au mai tăiat tradiționala panglică, Vasile Dîncu declarând chiar că este momentul ca acest gen de inaugurări să fie depășit, dar în schimb au testat împreună câteva dintre ofertele pe care baza sportivă le pune la dispoziția clujenilor. Mai precis, cei doi și-au încercat mâna pe o minge de popice și au jucat apoi câteva mingi la o masă de ping-pong.

Vasile Dîncu și Emil Boc au primit vineri și câte un card de acces în parc, primarul Emil Boc explicând că, deși accesul în bază este gratuit pentru toți clujenii, pentru rezervarea terenurilor sportive este necesară înscrierea pe site și emiterea unui card, lucru care durează doar câteva minute.

Ulterior, primarul municipiului Cluj-Napoca și vicepremierul Vasile Dîncu au făcut și un tur al bazei sportive, care cuprinde terenuri dedicate mai multor sporturi de exterior, cum ar fi fotbal, tenis, baschet, dar și o pistă de role și pentru biciclete, o zonă cu echipamente de fitness sau sisteme de cățărare pentru copii.

Baza sportivă se întinde pe o suprafață de 10 de hectare și permite practicarea a numeroase sporturi, atât pe terenuri construite în aer liber, cât și în interior.

Potrivit reprezentantului primăriei, Ovidiu Cîmpean, noul complex din Gheorgheni dispune, printre altele, de terenuri sportive - minifotbal, tenis de câmp, baschet, volei pe nisip, badminton, skate-park, escaladare, fitness, loc de joacă pentru copii, parc aventură, paintball, piste pentru alergare, role simple și de viteză și biciclete. De asemenea, iarna există posibilitatea amenajării unui patinoar.

Parcul are și un amfiteatru în aer liber cu o capacitate de 428 de locuri și o sală polivalentă pentru practicarea sporturilor de interior, cum sunt popice, tenis și fotbal de masă.

Parcul are și spații de joacă pentru copii, precum și o pistă de biciclete, fiind construit și un club de tineret cu o sală multifuncțională cu 280 locuri.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri