Furate din Spania, vândute în România

Data publicării:
biciclete

Au trecut doi ani de când a fost înființat sistemul de biciclete publice în Madrid și deja majoritatea acestor biciclete au fost fie vandalizate fie pur și simplu au dispărut... și au apărut, deloc surprinzator spun unii, în România la vânzare pe site-urile de specialitate cu 500 de euro bucata”, transmite Ciprian Bălţoiu, corespondent Digi24 în Spania.

Autorul anunţului publicat pe un site specializat este din Ianca, o comună din Brăila. Pretinde că a adus bicicleta din Germania şi oferă toate detaliile tehnice. Cere un preţ de 500 de euro. La o privire mai atentă se poate observa că bicicleta oferită spre vânzare e identică cu cele din Madrid. I-au fost îndepărtate doar două abţibilduri, în rest a rămas până şi seria clar vizibilă. Anunţul a fost preluat de presa iberică drept dovadă a furturilor de biciclete publice de pe străzile din capitala Spaniei.

Firma care gestionează parcul de biciclete din Madrid susţine că furturile sunt foarte frecvente, iar puţinele vehicule rămase sunt vandalizate. În aceste condiţii, pierderile lunare se ridică la 300 de mii de euro, iar firma respectivă a ajuns în pragul falimentului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri