Furnizori pentru Casa Regală a României

Data publicării:
furnizori

De pe masa membrilor Casei Regale nu lipsesc farfuriile din porţelan produse la Alba Iulia.

Alexandra Tuhuţ, reporter Digi24: „Fabrica din Alba Iulia a livrat încă din anul 2007, peste 5.000 de produse de porţelan de cea mai bună calitate Casei Regale, iar din anul 2014 a primt statutul de furnizor oficial pentru o perioadă de 3 ani de zile.”

Pentru evenimentul de astăzi, Casa Regală a comandat 150 de farfurii albe, rotunde, cu inscripţia Casei Regale. Toate au fost atent decorate de angajatele fabricii de porţelanuri.

După ce decorul a fost aplicat, farfuria trebuie să stea la uscat cel puţin o oră. Ajunge apoi în cuptor, unde arde la 1200 de grade.

În fabrica din Alba Iulia lucrează peste 1.200 de angajaţi.

Liliana Itul, manager calitate fabrica Apulum: „În fiecare zi capacităţile noastre produc sute de mii de articole. La nivel de lună 500 de milioane de bucăţi, în zilele noastre exportăm peste 90% din producţie.”

Înainte de obţinerea titlului de Furnizor al Casei Regale a României, companiile au fost testate, pentru a demonstra cu adevărat că produsele sau serviciile oferite sunt de calitate.

Ioan Voican, director fabrică Apulum: „Pentru noi este o mare cinste şi o onoare să fim furnizori ai Casei Regale. Am început să colaborăm cu Casa Regală încă din 2007.”

Calitatea de furnizor al Casei Regale a României se oferă pe o perioadă de trei ani.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri