Gabriel Oprea, pus la zid de tot mai mulți polițiști

Data publicării:
politisti

Elvis Măceșanu, președinte Sindicatul Polițistilor din Dolj: Poliţiştii sunt foarte supăraţi că nu a oprit la faţa locului să îi acorde primul ajutor. Astăzi vă spun că nu ne mai interesa dacă era în coloană, dacă nu era în coloană, ce s-a întâmplat. Pur şi simplu ar fi trebuit să fie om. Ministerul ne avansează doar post mortem. De mulţumiri avem podul plin, suntem sătui. Dacă tot vor să facă ceva pentru noi să facă cât suntem în viaţă.

Reporter Digi24: Poliţistul Gigină putea refuza misiunea?

Elvis Măceșanu: În Poliția Română nu se refuză misiuni. Se îndeplinesc și dacă ceva nu e în regulă, raportezi.

Reporter Digi24: Dar el nu mai poate raporta. Colegii lui ar putea raporta că au fost trimişi în misiune fără să se fi îndeplinit condiţiile legale?

Elvis Măceșanu: Nu va raporta nimeni, pentru că în Poliția Română domnește o frică.

Reporter Digi24: Credeti că cei vinovaţi în acest caz vor plăti?

Ioan Ciciu: vicepreședinte Sindicatul Polițistilor din Dolj: Nu, eu nu cred că va plăti cineva, nici măcar acel comandant care l-a trimis pe polițist acolo în stradă, văzând că afară condițiile meteo nu permit ieșirea în stradă cu motocicleta. Părerea mea. Pentru că acești comandanți de aia sunt puși acolo, sunt plătiți foarte bine, integrați de multă vreme în UE cu salariile, trebuia să gândească înaintea acelui polițist că putea să-i pună viața în pericol atunci când îl trimite cu acea motocicletă în condiții improprii pentru a-și desfășura misiunea în condiții de deplină siguranță.

Poliţiştii din Dolj sunt primii prezentaţi de Digi24. Nu sunt însă singurii care vor să-şi arate public nemulţumirea faţă de ceea ce ei numesc abuzurile din Poliţia Română şi din Ministerul Afacerilor Interne. Digi24 va prezenta pe parcursul zilei declaraţiile mai multor poliţişti.

Citiți și

Gabriel Oprea, despre deplasarea din 20 octombrie: "Urgenţa, e vorba doar de un echipaj de poliţie pe care l-a avut mereu orice ministru de Interne. Va stabili Parchetul"

Klaus Iohannis: L-am sfătuit pe dl Oprea să-și dea demisia

Gabriel Oprea, după întâlnirea cu Klaus Iohannis: Nu demisionez, nu sunt vinovat

Mărturii: Gabriel Oprea mergea și la frizer cu coloana oficială

Gabriel Oprea neagă acuzaţiile: Mă deplasam în scop profesional. Nu am văzut accidentul

Obiceiurile vicepremierului. Noi mărturii: coloană oficială, la meci și la mănăstire

Dezvăluiri în cazul Gabriel Oprea. Autoritățile tac, oamenii vorbesc


Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri