Garden Party la București în onoarea reginei Elisabeta a II-a. Victor Ponta nu a mai venit

Data publicării:
garden party bucuresti

Este o mare plăcere să vă văd aici împreună cu noi şi sper că o să fie o seară specială. Aş dori să mulţumesc gazdei noastre, Banca Naţională a României, pentru acest loc minunat în inima Bucureştiului”, a declarat ambasadorul Marii Britanii, Paul Brummell.

Avem un moment special, avem un portret al Reginei, este o poză care a fost făcută de un renumit fotograf, David Bailey, la ziua de naştere a Reginei Elisabeta, cu ocazia sărbătoririi a 88 de ani. Putem să descoperim împreună această poză! Este momentul pentru un toast, pentru preşedintele României şi pentru Regină!”, a declarat ambasadorul Marii Britanii la București.

Câteva sute de personalităţi din cultură, diplomaţie, economie şi politică au răspuns invitaţiei de a participa la evenimentul organizat de ambasada Marii Britanii. Printre ei, şi ministrul de externe, Bogdan Aurescu. „Aş vrea să folosesc această ocazie pentru a aprecia munca depusă de Excelenţa sa Prinţul Charles în România şi pentru sprijinul acordat conservării moştenirii României”, a subliniat șeful diplomației.

Evenimentul, a cărui temă a fost "Români de succes în Marea Britanie", a marcat şi împlinirea a 135 de ani de relaţii diplomatice bilaterale. De aceea a fost organizată o expoziţie cu portrete ale mai multor români care au cunoscut succesul în ţara lui Shakespeare.

Am decis să mă mut în Londra pentru că voiam să strâng bani de la investitori să iau clienţi pentru compania pe care o pornisem în România. Lucrăm cu clienţi din 20 de ţări şi avem cam 90% din piaţa de publicitate pe partea de televiziuni din Marea Britanie”, a spus unul dintre ei, Emi Gal.

Sunt angajat în Ministerul Finanţelor din Marea Britanie şi scriu discursuri pentru miniştrii de acolo”, spune un alt invitat, Adrian Pascu-Tulbure. „Un eveniment superb, nu îmi vine să cred cât de mulţi oameni sunt aici. Muzică splendidă, tot ce este mai bun şi britanic, şi românesc”, a apreciat românul din Marea Britanie.

Ziua oficială a Reginei Elisabeta a II-a va fi sărbătorită la Londra la sfârşitul săptămânii viitoare. Suverana este născută pe 21 aprilie, dar manifestările publice în onoarea sa au loc, tradiţional, în iunie, atunci când vremea este mai frumoasă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri