Ghimbav | Trecerea de pietoni ocolitoare a fost retrasată

Data publicării:
trecere ok

Trecerea de pietoni cu ocolire a rezistat la Ghimbav zece ani. Nimic nu i-a convins pe edili să o modifice până săptămâna trecută, când a devenit subiect de glume pe internet şi una din cele mai viozionate ştiri pe multe posturi de televiziune.

N-am vrut să stricăm zona verde, dar acolo o să fie o modificare că o să apară o fântână arteziană chiar în centru”, Dorel Toma, primarul oraşului Ghimbav.

La o săptămână după această declaraţie, trecerea a fost trasată normal.

„S-a trasat, s-a pus şi gata. Asta e, de făcut e mai greu, dar facem!”, spune un bărbat care lucrează la reamenajarea trecerii.

După o săptămână de când trecerea de pietoni din Ghimbav a devenit virală pe internet, iată că acum, aceasta a fost refăcută, astfel că oamenii nu mai sunt nevoiţi să ocolească spaţiul verde. Trecerea este acum mult mai facilă.

Localnicii se bucură:
- „Am venit în vizită la cineva şi chiar am văzut ce s-a spus la televizor, se strică şi se reface!”
- „Aşteptam de mult, că a fost o prostie foarte mare că aşa ceva cred că nu se face, să ocolească omul, să facă rondul întâi şi după aia să treacă trecerea de pietoni.”
- „E foarte bine, mai ales pentru oamenii mai în vârstă şi pentru copiii care sunt la şcoală, că cei mai tineri aşa, mai sar repede, dar pentru copii e foarte importantă şi pentru bătrâni.”

Trecerea de pietoni a fost refăcută. Au rămas însă în continuare, în mijlocul scuarului, băncile la care nu pot ajunge decât cei care calcă spaţiul verde şi de pe care poate fi admirat traficul.

Citiți și:
Oraşul unde trecerile de pietoni nu sunt perpendiculare pe direcţia de mers a vehiculelor, ci paralele

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri