Greu de angajat. Firma care distribuie căldură în Braşov nu găseşte manageri

Data publicării:
compania de apa bv

Ca să nu mai existe dubii legate de profesionalismul şi imparţialitatea membrilor consiliului de administraţie, societatea de căldură şi apă caldă din Braşov a decis să-şi caute specialişti printr-o firmă de recrutare. În luna decembrie au avut loc două licitaţii pentru desemnarea firmei, dar nu s-a prezentat nimeni.

Am reluat procedura, am trimis caiete de sarcini şi cereri de ofertă la foarte multe dintre societăţile braşovene şi nu numai. Aşteptăm pe parcursul acestei luni aceste oferte”, spune Ciprian Bucur, viceprimar al Braşovului.

Viitorii membri ai consiliului de administraţie trebuie să facă organigrama companiei, să stabilească cine face parte din executivul societăţii şi să semneze contracte.

Persoanele respective să fi făcut parte din conducerea unor societăţi comerciale mari, deci nu firme de apartament”, spune Cătălin Leonte, consilier local, membru AGA Tetkron.

Eu cred că au încercat să identifice oameni, iar managerii s-au speriat datorită problemelor penale care există la nivelul Tetkron”, spune Doru Dimu, managerul unei firme de recrutare din Braşov.

Experţii în recrutare spun că multe agenţii din domeniu evită să lucreze pentru companii de stat, din cauza condiţiilor puse de angajatori.

Dacă nu găseau pe listă pe cineva pe care voiau, pur şi simplu amânau recrutarea”, spune George Butunoiu, expert în recrutare.

Compania Tetkron a pregătit suma de 30.000 de euro pentru firma care va câştiga licitaţia.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri