Guvernul susține că petiția PMP împotriva supraaccizei la carburanţi conține date false și va sesiza Parchetul

Data publicării:
sediul guvernului mediafax 1

Actualizare 14.05. PMP va face plângere penală împotriva premierului Victor Ponta pentru ameninţare şi şantaj la adresa celor care au semnat petiţia PMP legată de acciza la carburant, a declarat, duminică, Elena Udrea.

„Îi facem plângere penală domnului Ponta, pentru că ameninţă şi şantajează oamenii care au avut curaj să semneze cu nume, prenume, număr de telefon, pe aceste liste împotriva accizei. Am fost sunaţi că oamenii au fost verificaţi la telefon dacă au semnat listele şi ei se tem de ceea ce ar putea să li se întâmple, se tem că vor fi daţi afară, controlaţi la firmele pe care le au”, a declarat Elena Udrea.


Concluzia rezultă dintr-o verificare a Corpului de Control al premierului, informează Mediafax.

La sfârşitul lunii martie, Partidul Mişcarea Populară a anunţat că a depus, la sediul Guvernului, o listă cu peste 300.000 de semnături strânse de la cetăţeni pentru renunţarea la acciza suplimentară pe combustibil, ce ar urma să intre în vigoare la 1 aprilie. La sediul Guvernului au fost prezenţi pentru depunerea semnăturilor Eugen Tomac, Teodor Baconschi, Cristian Preda, Cristian Petrescu, Clement Negruţ, Florin Popescu şi Daniel Geantă.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri