Hoţul care poza în filantrop, prins în flagrant. Fura pentru „a ajuta un copil bolnav”

Data publicării:
nene cu bani-1

Bărbatul în vârstă de de 44 de ani plecase astăzi spre un oficiu poştal pe care avea de gând să îl jefuiască. A fost oprit la timp de poliţişti.

Persoana a fost depistată pe raza municipiului Pitşti de colegii mei. Avea asupra sa un dispozitiv confecţionat artizanal de el pe care urma să-l folosească în scop ameninţător, la o agenţie poştală de pe raza municipiului Piteşti. Colegii mei au prevenit săvârşirea acestei infracţiuni", a spus Mădălina Sima, purtător de cuvânt IPJ Argeş.

 Suspectul nu a recunoscut că avea de gând să jefuiască poşta. A admis însă că a încercat să fure banii unui localnic, pe care l-a ameninţat cu pistolul. Bărbatul a ripostat însă şi l-a pus pe fugă. 

A vrut apoi să dea lovitura şi într-un magazin. Camerele de supraveghere l-au filmat cum îndreaptă arma spre vânzătoare. Femeia nu a cedat însă ameninţărilor. Iar atacatorul a fugit din nou. 

Lovitură reuşită a fost anul trecut. În februarie, a furat 20.000 de lei de la o bancă din Piteşti. Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri