Ieșirile din Capitală, sufocate de trafic

Data publicării:
dn1

Trafic aglomerat la ieşirile din Capitală. Ca în fiecare vineri seară, foarte mulţi bucureşteni au părăsit oraşul pentru a-şi petrece sfârşitul de săptămână la munte sau în alte zone turistice. Aşa se face că unii şoferi au picat testul răbdării atât pe Drumul Naţional 1, cât şi pe Bulevardul Iuliu Maniu, zonele care s-au dovedit a fi cele mai aglomerate.

Cea mai aglomerată ieşire din Capitală este Şoseaua Bucureşti-Ploieşti. Ca de obicei, numeroasele ambuteiaje s-au format, în special, în zona podurilor sau acolo unde există bretele de legătură către centură, către aeroport sau centrele comerciale din nordul Bucureştiului. Peisajul este identic în fiecare vineri seară. Şoseaua e plină de bucureştenii dornici să se relaxeze în weekend în staţiunile montane şi de oamenii care se retrag spre casele în nordul Capitalei, zonă a cărei populaţie a crescut enorm în ultimii ani.

Pe DN1, CNADNR a montat separatoare din beton, după ultimul accident grav, petrecut în vară în dreptul centrului comercial Băneasa. Atunci, o femeie a murit, lovită de o maşină care a intrat pe contrasens.

Trafic intens este, în fiecare vineri, şi pe Bulevardul Iuliu Maniu, unde minutele petrecute in faţa semafoarelor s-au adunat în ore pentru cei care voiau să iasă pe Autostrada Bucureşti-Piteşti.

Aglomeraţia sufocantă de început de weekend blochează și ambulanţele şi maşinile de pompieri. Acestea îşi fac cu greu loc printre maşini pentru a ajunge la locul intervenţiilor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri