Încă o persoană rănită grav în accidentul din Teleorman a murit la spital

Data publicării:
accident

O a doua persoană rănită în accidentul rutier produs joi în judeţul Teleorman a murit, fiind vorba despre o femeie care era internată în stare gravă la Spitalul Floreasca din Capitală.

Femeia era una dintre cele trei persoane în stare foarte gravă aduse la Bucureşti cu o maşină SMURD pentru victime multiple. Victima, care avea în jur de 50 de ani, a murit vineri după-amiază la Spitalul Floreasca din Capitală, fiind al dolea deces în urma accidentului produs joi.

Alţi doi răniţi în acest accident sunt în continuare în stare gravă, unul fiind la Spitalul de Urgenţă Floreasca şi unul la Spitalul Univeristar de Urgenţă Bucureşti.

La Spitalul de Urgenţă Floreasca au rămas internate trei victime ale accidentului, iar una dintre ele este în stare foarte gravă, celelalte două, care au diverse fracturi, fiind în stare stabilă, a declarat, vineri, pentru News.ro,  Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Floreasca. 

La Spitalul Universitar de Urgenţă din Bucureşti sunt internate două paciente, între care şi femeia însărcinată rănită în accident. „Pacienta însărcinată în 26 de săptămâni este în stare stabilă, fără leziuni severe care să- i pună în pericol viaţa în acest moment, este monitorizată continuu atât ea, cât si fătul”, a explicat pentru News.ro managerul unităţii sanitare, dr. Adriana Nica.

Cealaltă femeie internată la acest spital este în stare foarte gravă. "Doamna în vârsta de 61 de ani, cu politraumatism şi traumă toracică forte a fost operată. Momentan se află în secţia de terapie intensivă, sedată, intubată, instabilă hemodinamic. Starea pacientei se menţine în continuare critică", a mai spus managerul Spitalului Universitar.

De asemenea, la Spitalul Clinic Bagdasar-Arseni sunt internate două persoane, mama şi una din fiice, o a doua copilă rănită în accident nefiind spitalizată, a explicat purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare, dr. Florin Bica. „Mama a venit la Camera de gardă cu două copile, una de șapte ani şi alta de opt ani. Mama şi fiica de opt ani au rămas internate. Sunt în stare stabilă”, a explicat Bica.

Accidentul a avut loc joi după-amiază în localitatea Furculeşti din judeţul Teleorman, fiind activat planul roşu de intervenţie. În accident au fost implicate un microbuz de persoane şi un TIR. În urma accidentului, au fost rănite 14 persoane, iar una dintre acestea - un bărbat - a murit la Spitalul Judeţean din Alexandria. Opt dintre victime au fost aduse la spitale din Capitală, iar celelalte au fost internate la spitalul din Alexandria.

Sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri