Incendiu la Bamboo | Reacția Gabrielei Firea pe Facebook

Data publicării:
firea

Dacă un club nu deţine o autorizaţie de funcţionare de la sectorul pe raza căruia se află, el trebuie închis, a scris, sâmbătă, primarul Capitalei, Gabriela Firea, pe pagina sa de Facebook.

firea

„Incendiu la un club din Capitală! Nu sunt victime, Slavă Domnului! Am alertat toate autorităţile responsabile. Din punctul meu de vedere, în cazul în care un club nu are autorizaţie de funcţionare de la sectorul pe raza căruia se află, aşa cum prevede legea, trebuie închis. Numai aşa va întelege toată lumea că legile trebuie respectate de toţi şi că nu se joacă nimeni cu vieţile oamenilor”, susţine Gabriela Firea într-o postare pe Facebook.

Primarul Sectorului 2, Mihai Mugur Toader, spune că nu există nicio autorizaţie emisă de către primărie pentru Clubul Bamboo, precizând că administratorii localului au depus dosar pentru emiterea autorizaţiei de funcţionare, dar acesta era incomplet şi a fost retras pentru completare.

El a precizat că clubul avea aviz pentru securitate la incendiu, iar pentru emiterea autorizaţiei termenul a fost prorogat până în iunie 2017.

Edilul a mai spus că Primăria Sectorului 2 nu a emis niciun fel de autorizaţie pentru club.

Întrebat despre autorizaţia de funcţionare pe care trebuie să o emită administraţia locală, Toader a spus că Clubul Bamboo a depus un dosar pentru obţinerea acestei autorizaţii, însă documentația era incompletă, iar dosarul „a fost retras pentru completare”.

„Nu, noi nu am emis încă autorizaţia de funcţionare”, a adăugat primarul Sectorului 2.

Anterior, viceprimarul Sectorului 2 Dan Cristian Popescu a declarat că Clubul Bamboo nu avea autorizaţie de funcţionare, iar în această lună urma să fie amendat.

În urma incendiului din Clubul Bamboo, 41 de persoane au ajuns la unităţile de primiri urgenţe ale spitalelor din Bucureşti, iar zece dintre acestea mai sunt internate. Clubul a fost distrus în totalitate de flăcări.

Sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri