Incendiu la o navă militară aflată în Portul Constanţa

Data actualizării: Data publicării:
incendiu nava constanta

Un incendiu a izbucnit luni seara la o navă militară aflată în Portul Constanţa, focul manifestându-se în sala motoarelor.

ACTUALIZARE 22.20. Pompierii au reuşit să stingă incendiul izbucnit la dragorul maritim 24 aflat în dana militară a Portului Constanţa.

În urma evenimentului nu s-au înregistrat persoane rănite sau intoxicate cu fum.

Militarii au evacuat muniţia şi armamentul aflate la bordul navei, urmând să fie stabilită cauza incendiului şi să fie făcută o evaluare a pagubelor produse.


Potrivit reprezentanţilor ISU Dobrogea, pompierii au fost chemaţi să intervină la un incendiu izbucnit la o navă aflată în dana militară a Portul Constanţa, la faţa locului deplasându-se patru autospeciale de la Detaşamentul Port şi un echipaj SMURD.

Potrivit reprezentanţilor Forţelor Navale, este vorba despre un dragor maritim, pentru stingerea flăcărilor intervenind şi militarii de pe nava respectivă, dar şi cei de pe fregatele aflate în apropiere.

La ora transmiterii acestei ştiri intervenţia pompierilor este în plină desfăşurare. Deocamdată, nu există informaţii că ar exista persoane rănite.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri