Incendiu la un depozit de băuturi alcoolice din București

Data publicării:
incendiu fauyr

Pompierii interveneau, vineri, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit de băuturi alcoolice, în zona Faur Poarta 4 din Capitală, unde erau degajări foarte mari de fum, anunţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti – Ilfov.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Bucureşti – Ilfov, Adrian Marin, incendiul a izbucnit la un depozit de băuturi alcoolice în Sectorul 3, zona Faur Poarta 4. Focul arde pe o suprafaţă de 2.000 de metri pătraţi, fiind degajări foarte mari de fum, scrie News.ro. ISU a transmis imagini de la stingerea incendiului:

Marin a precizat că ard cauciucuri, paleţi şi sticle de vin pe aproximativ 1000 de metri pătraţi, dar că incendiul a fost localizat, nemaiexistând risc de propagare.

Reprezentantul ISU a precizat că pompierii au acţionat iniţial cu trei autospeciale de stingere,  o echipă de descarcerare şi o autoscară, însă dispozitivul de stingere a fost suplimentat la şapte autospeciale, iar ulterior la 11 autospeciale de stingere, o autospecială CBRN, trei autoscări, o descarcerare şi două ambulanţe.

Mai mulți telespectatori Digi24 au trimis filmări și fotografii pe adresa de Whatsapp a redacției.

Dacă şi dumneavoastră aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail (redactie@digi24.ro sau digivox@digi24.ro) sau pe contul nostru de Facebook. Totodată, ne puteţi trimite fotografii şi filmări pe Whatsapp, la numărul 0771.100.304. Vă rugăm să precizaţi numele şi locul din care le transmiteţi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri