Incendiul din zona Gării Obor a fost stins

Data publicării:
pompieri

ACTUALIZARE 22.20. Incendiul izbucnit în zona Gării Obor a fost stins, a anunțat Daniel Vasile.

ACTUALIZARE 21.05. Daniel Vasile, purtător de cuvânt al ISU București a declarat că echipele de intervenție au reușit să localizeze focul, fără posibilitatea extinderii în vecinătate.


Nu sunt victime şi nici informaţii că în depozit ar fi materiale periculoase care să genereze nor toxic.

„Focul a pornit abrupt în urmă unei explozii, după cum a sunat. Focul a mistuit repede clădirea şi s-a domolit repede după ce a ars iniţial foarte intens”, ne-a scris un telespectator, care ne-a trimis și imagini:

Focul s-a întins pe o suprafaţă de peste 200 de metri pătraţi.

Potrivit ISU există riscul ca incendiul să se extindă la clădirile din jur.

Șase autospeciale intervin pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit marți seară la un depozit în zona Gării Obor, a declarat Daniel Vasile, purtător de cuvânt al ISU București.

Ştire în curs de actualizare  - 

Nu uitați! Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire puteţi lua legătura cu noi la secţiunea Digivox a site-ului nostru digi24.ro, pe e-mail sau pe contul nostru de Facebook. Ne puteți contacta telefonic sau puteți trimite fotografii şi filmări pe WhatsApp la numărul 0771.100.304. Vă rugăm să precizați numele și locul din care le transmiteți. Şi DigiFM vă stă la dispoziţie! Printr-un sms la 0774.600.600, daţi-le de veste colegilor de la DigiFM ce ați văzut sau ce se întâmplă! 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri