Incidente la derby. Patru fani dinamovişti, interzişi un an pe stadioane

Data publicării:
galerie-52677

În minutul 25 al derby-ului din Giuleşti, un grup de 67 de suporteri dinamovişti au vrut să părăsească arena, pe la Peluza I. În momentul în care mergeau spre ieşire, cinci-şase fani s-au îndreptat spre galeria Rapidului, iar mai mulţi suporteri giuleşteni au sărit gardul, moment în care au intervenit forţele de ordine.

"Cei patru suporteri dinamovişti care au provocat incidentele din minutul 25 de la meciul cu Rapid au fost identificaţi şi amendaţi cu câte 500 lei şi au primit interdicţie de a intra pe stadioane timp de un an pentru provocare şi participare la incidente", a declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Bucureşti, Georgian Enache.

Acesta nu a fost singurul incident de la derby. Din peluza suporterilor rapodişti s-au aruncat mai multe petarde şi s-au aprins torţe. În prima repriză, o torţă a fost aruncată pe gazon, ceea ce a dus la întreruperea jocului pentru 30 de secunde.

De asemenea, din sectorul de la tribuna întâi ocupat de fanii dinamovişti s-au aruncat petarde înspre tribuna oficială, iar în minutul 9 una dintre acestea a fost aruncată în direcţia lui Emil Dică, căzând foarte aproape de jucător.

Un alt incident s-a petrecut în zona băncilor tehnice, când dinamovistul Mansaly Boubacar a fost scuipat de fanii giuleşteni de la tribuna zero, în momentul în care a fost înlocuit cu Dandea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri