Întârzieri de sute de minute în Gara de Nord București

Data actualizării: Data publicării:
tren zapada muncitori lopeti 3 fb cfr

Sunt întârzieri mari în traficul feroviar. Din cauza unei defecţiuni la alimentarea cu energie electrică în zona localităţii Timişu de Sus, mai multe trenuri care veneau spre Capitală au întârzieri uriaşe.

intarzieri

De exemplu, trenul Satu Mare - Bucureşti are o întârziere de 200 de minute, cel de la Braşov de 180 de minute, iar garnitura care vine de la Arad are 110 minute întârziere.

Oana Brânzan, purtător de cuvânt CFR SA, sa declarat în direct la Digi24 că defecțiunea este între Timișu de Sus și Dârste. „Firul purtător și linia de contact au fost rupte pe o porțiune de 150 de metri. Deranjamentul tehnic înseamnă staționarea trenurilor în gările de pe traseu până la remedierea totală și pe firul 1. La 9 dimineața s-a remeidat deranjamentul pe firul 2 iar trenurile sunt reînscrise acum în circulație, adică nu mai este nevoie de atașarea locomotivelor diesel”, a spus ea.

Purtătorul de cuvânt a precizat că la această oră nu mai sunt trenuri staționate în gări. Oana Brânzan a adăugat că în orele următoare mai sunt posibile întârzieri.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri