Întârzieri și de 4 ore la CFR Călători

Data publicării:
tren cfr

Zăpada şi viscolul au dat din nou peste cap circulaţia trenurilor. Garniturile care au venit aseară de la Constanţa au ajuns în Gara de Nord din Bucureşti şi cu aproape 4 ore întârziere. Probleme sunt şi în această dimineaţă pe rutele Suceava-Bucureşti şi Arad-Bucureşti.

Unul dintre cele două trenuri care au plecat de la Constanţa a ajuns cu aproape 4 ore întârziere în Gara de Nord din Bucureşti.

- Am plecat la 18:22 din Constanța. Vreo 4 ore, Constanța- Bucureşti. Şi frig în tren de am înlemnit, nu mai pot.

- A întârziat trenul şi în Constanta, nu ne-au anunţat. Ne-au spus prima oara că întârzie jumătate de oră, după am așteptat aproape o oră şi ceva. Până la urmă a venit.

- Noi trebuia să plecăm la 5 din Constanța şi a făcut 4 ore pe drum.

Cel de-al doilea tren, care a venit tot de la Constanţa, a întârziat aproape două ore.

- Extraordinar de mult! Am avut întârziere undeva la două ore. Am crezut că ajung mâine. Au fost condiţii destul de OK pentru un tren din România. În Japonia sunt dați afară la 9 secunde dacă întârzie trenul, la noi trebuie să întârzie două zile.

- Două ore am întârziat! A fost destul de rău în tren.

Trenurile care au ajuns cu întârziere mare în Gara de Nord sunt cele de pe ruta Constanţa-Bucureşti. Şi garniturile care vin din vestul ţării, dar şi cele din Moldova circulă cu dificulate, însă în aceste cazuri întârzierile sunt mai mici.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri