INTERACTIV. Mașina ministrului Culturii, vandalizată. Cum comentați reacția protestatarilor? De ce credeți că au degenerat protestele?

Data publicării:
daniel barbu luneta sparta masina

Cei care au atacat maşina ministrului sunt opozanţi ai proiectului minier de la Roşia Montană. Premierul Victor Ponta a calificat agresiunea drept inacceptabilă şi a cerut ca huliganii să fie identificaţi şi sancţionaţi.

Între timp, continuă protestele și față de explorarea gazelor de șist de la Pungești, Vaslui. Autorităţile din Pungeşti au hotarât ca în data de 24 noiembrie să se organizeze un referendum local, prin care localnicii să se poată pronunţa pro sau contra exploatării gazelor de şist.

Cum comentați reacția protestatarilor? De ce credeți că au degenerat protestele?

Răspundeți la această întrebare pe pagina de Facebook a Digi24 și aveți ocazia să câștigați o tabletă. Dacă ne spuneți opinia la întrebarea din concurs, sunteți automat înscris la tragerea la sorţi săptămânală pentru o tabletă de ultimă generaţie. Detalii, AICI. 

De asemenea, dacă vă spuneți opinia și vă lăsaţi numărul de telefon completând formularul DigiVOX de pe site-ul digi24.ro, veți fi contactat și puteți intra în direct cu Adriana Nedelea în jurnalele de la ora 14.00 și 15.00.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri