Interviu Oana Pellea în emisiunea "Jurnal pentru copii" : "Sunt foarte optimistă şi sper ca toţi românii să fie fericiţi"

Data publicării:
oana pellea 2

Cunoscută din rolurile jucate pe scena teatrului şi deloc darnică în apariţii publice Oana Pellea a făcut o excepţie şi i-a acordat un interviu Mariei, reporterul emisiunii „Jurnal pentru copii”, de la Digi24. Replicile se învaţă prin repetiţie, prin gesturi, prin emoţie. Să fii actriţă înseamnă o mare onoare şi responsabilitate. O să mai creşti şi o să vii în sală, o să auzi că sunt o mare actriţă si o sa vrei tot mai mult de la mine. Şi eu trebuie să pot să-ţi dăruiesc, deci e o responsabilitate mare”, spune Oana Pellea în interviul difuzat duminică, de la 08.30,la „Jurnal pentru copii”.

Actriţa a povestit despre copilăria alături de marele Amza, despre lecţiile de viaţă pe care le-a primit şi despre...Moş Crăciun. Am învăţat despre cum să trăiesc în bucurie, să fiu generoasă, să fiu bună şi să fac bine în jur. Mama m-a învăţat cât de frumoasă e viaţa şi că trebuie trăită fiecare clipă”.

Întrebată ce le-ar dori românilor de ziua naţională, Oana Pellea a fost extrem de sinceră. Cel mai important e că iubesc ţara asta foarte tare şi sunt foarte optimistă. Si sper să fie toţi fericiţi, asa ca tine”, în interviul ce va fi difuzat duminică, de la ora 08.30, la Digi24.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri