Învăţătoarea acuzată de trafic cu minori a încercat să intre în avocatură

Data actualizării: Data publicării:
ciocanel

Învăţătoarea din Vaslui care a fost arestată şi apoi trimisă în judecată pentru contrabandă cu ţigări a dat examen ca să intre în avocatură, dar a picat după ce a obţinut nota 3,20, cel mai mare punctaj primindu-l la „Drept penal”.

ciocanel

Alina Mădălina Idriceanu, cea care, în primăvara acestui an, atunci când era învăţătoare la Şcoala Bălţaţi, a fost arestată preventivă pentru trafic de ţigări a dat examenul de admitere în avocatură în centrul de la Iaşi al Uniunii Naţionale a Barourilor din România, potrivit News.ro.

Potrivit rezultatelor publicate joi, tânăra de 26 de ani a obţinut nota 3,20 şi s-a clasat pe locul 240, din totalul celor 274 de candidaţi care au susţinut examenul. Cele mai multe puncte, respectiv 11, le-a primit la disciplina „Drept penal”.

Postul pe care femeia l-a avut cât a fost în învăţământ a fost ocupat de titulara catedrei care a revenit din concediu de creştere a copilului.

Cu trei zile înainte de Paşti, Alina Mădălina Idriceanu a fost prinsă de către poliţiştii de frontieră vasluieni cu ţigări de contrabandă în maşina personală, în urma a 32 de percheziţii domiciliare.

Reţinută iniţial pentru 24 de ore, învăţătoarea a fost arestată, pe 29 aprilie, pentru contrabandă cu ţigări, dar în urma contestaţiei la Tribunalul Vaslui, aceasta a fost eliberată marţi, 3 mai, fiind pusă sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

În aceste condiţii, Alina Mădălina Idriceanu a putut reveni, pe 3 mai, la catedră, odată cu reluarea cursurilor după vacanţa de Paşti.

La începutul lunii iunie, învăţătoarea a fost trimisă în judecată pentru contrabandă de ţigări.  

Alina Mădălina Idriceanu mai este acuzată şi de trafic de minori după ce, în aprilie 2014, a racolat o adolescentă de 17 ani pe care apoi, împreună cu un italian, ar fi exploatat-o sexual într-un club de noapte din Italia. Cei doi au fost prinşi de carabinieri după ce adolescenta a încercat să se sinucidă într-o gară din peninsulă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri