Jaf ciudat la tabăra MagiCAMP, pentru copiii cu cancer, a fostului ministru Vlad Voiculescu

Data actualizării: Data publicării:
646x404 (1)

Furt la tabăra pentru copiii cu cancer MagiCAMP, din comuna dâmboviţeană Brăneşti, proiectul fostului ministru Vlad Voiculescu. Persoane necunoscute au spart biroul organizației și au furat jumătate dintre laptopuri, deși aveau la dispoziție și o sumă de bani.

„În noaptea asta, biroul MagiCAMP a fost spart. Nu știu dacă am fost vizat eu, organizația sau pur și simplu niște obiecte. Cei care au intrat au purtat mănuși și au forțat fereastra. Au furat doar jumătate din laptopurile din birou, nu s-au atins de banii care erau la vedere pe un raft, de restul tehnicii de calcul, sau de cheia de la mașina parcată în fața blocului”, a anunțat Vlad Voiculescu.

„Dacă au fost pur și simplu hoți... și dacă au vrut pur și simplu să facă rost de bani... îi rugăm să le aducă înapoi astăzi. Dincolo de obiectele pe care ar putea primi câteva sute de euro, este munca de luni de zile a echipei care organizează taberele pentru copii cu afecțiuni grave și toate celelalte proiecte MagiCAMP”, a adăugat fostul ministru.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Vlad Voiculescu nu a precizat dacă până acum a depus plângere la poliție.

Tabăra a luat fiinţă în iunie 2013, când Vlad Voiculescu, alături de jurnalista Melania Medeleanu, au fondat tabăra destinată copiilor bolnavi de cancer. Se întinde pe un deal din comuna Brăneşti, unde Vlad Voiculescu se juca când era mic. În urmă cu câţiva ani, a cumpărat terenul împreună cu tatăl său.

Anual, zeci de copii bolnavi de cancer vin acolo. Ei sunt îngrijiţi de voluntari coordonaţi de Vlad Voiculescu şi Melania Medeleanu. 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri