Jurnalistul Ovidiu Marincea, noul consilier de comunicare al șefului SRI

Data publicării:
ovidiu marincea - foto facebook sri 17 08 2015

Foto: Facebook SRI

„Ovidiu Marincea este consilierul Directorului SRI începând cu data de 17 august 2015 și va coordona comunicarea publică a Serviciului. Cu acestă ocazie, Directorul SRI, Eduard Hellvig, a transmis un mesaj de întâmpinare: Îi urez  bun venit domnului Marincea și consider că prezența lui în cadrul Serviciului Român de Informații va constitui un avantaj în procesul de transparentizare și de deschidere a intituției către cetățeni.

Este necesar ca SRI să se consolideze și în ceea ce privește procesul de comunicare,  de aceea  mă bucur că ni s-a alăturat și sunt convins că împreună vom face pași importanți în direcția profesionalizării comunicării publice a Serviciului, a declarat directorul SRI.

Ca jurnalist am militat pentru comunicarea și deschiderea tuturor instituțiilor statului față de public, de aceea apreciez că adevărata provocare pentru orice profesionist este transparentizarea unui serviciu secret. Sunt onorat să lucrez într-una dintre cele mai respectate instituții ale statului român”, a afirmat și Ovidiu Marincea, potrivit comunicatului de presă al SRI.

Ovidiu Marincea are 36 de ani şi o experinţă de peste 10 ani în presa scrisă, online şi televiziune.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri