Lecția de mers pe tocuri

Data publicării:
tocuri-pantofi-cu-toc

Pentru a preveni apariția situaţiilor în care tocurile vă fac să vă împiedicați, fie că este vorba de o nuntă, o prezentare de modă sau o zi obişnuită la birou, la Cluj-Napoca a fost organizat un curs de mers pe tocuri unde tinerele participante au primit sfaturi deloc de neglijat.

Ioana Miheţ, organizatorul workshopului: În primul trebuie să fie numărul potrivit, nu vă luaţi după Cenuşăreasa, în al doilea rând trebuie să fie foarte confortabil. Poate sună ciudat corelaţia aceasta de pantofi cu toc egal confortabil, dar da, trebuie să fie confortabili, trebuie să fie dintr-un material de calitate.

Şi forma pe care o are tocul pantofului este extrem de importanta.

Ioana Miheț, organizatorul workshopului: Dacă, de exemplu, avem pulpele mai groase, nu vom alege cu certitudine un pantof cu toc foarte, foarte subțire, pentru că nici nu se va potrivi estetic cu piciorul nostru și nici nu ne va fi așa de ușor să umblăm pe el.

Lecţia de mers pe tocuri a avut şi o parte practică.

Participantă la workshop: Mi se pare că e nevoie de o doză de feminitate mai mare în lumea de astăzi, în ziua de azi, în comportamentul şi în spiritul femeilor şi cred că mă va ajuta.

Participantă la workshop: Mă pregătesc să fiu mireasă şi jobul pentru că presupune o ţinută office, tocuri şi consider că e necesar să umblu frumos şi corect pe tocuri.

Totuşi, medicii atrag atenţia că pantofii cu tocuri înalte nu trebuie purtaţi zilnic pentru că pot provoca grave probleme de sănătate, în special afecţiuni ale coloanei vertebrale. Specialiştii din lumea modei spun însă că fiecare femeie ar trebui să aiba acasă cel puţin 5 perechi de pantofi cu toc, pentru că acest timp de încălţăminte exprimă feminitate, putere şi eleganţă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri