Liber şi înarmat | Criminalul de la Oradea, căutat în toată Europa

Data actualizării: Data publicării:
CRIMINAL CAUTAT DE POLITIE (5)

Este căutat în toată Europa. Individul care a împuşcat miercuri doi oameni la Oradea a fost dat în urmărire pe tot continentul. Ancheta în cazul lui Adrian Hladii scoate la iveală detalii cutremurătoare. După ce a obligat-o pe fată să urce în maşina lui, ar fi împuşcat-o pe loc, de două ori. Bărbatul este în libertate de mai bine de 24 de ore, are asupra lui un pistol de 9 milimetri şi nu este la prima infracţiune.

Poliţiştii şi jandarmii scotocesc zi şi noapte oraşul Oradea în căutarea lui Adrian Hladii, tânărul suspectat că a împuşcat doi oameni în plină stradă.

Anchetatorii spun că după ce a ucis-o cu sânge rece pe tânăra de 24 de ani, în maşina, bărbatul ar fi condus până pe malul Crişului Repede, unde a abandonat autoturismul şi a dispărut.

Şi-a închis telefoanele şi nu s-a mai întâlnit cu nimeni. Cunoscuţii săi se feresc să dea detalii chiar şi oamenilor legii, pentru că se tem de răzbunare. Bărbatul ar avea legături cu clanuri interlope extrem de periculoase din oraş.

Între timp, alerta s-a extins şi în ţara vecină. Autorităţile maghiare au folosit aparatele de termoviziune pentru supravegherea graniţei.

La mai bine de o zi de la evenimentele de ieri, Adrian Hladii a fost dat în consemn Schengen, ceea ce înseamnă că este în vizorul poliţiştilor din toate ţările acestui spaţiu”.

Adrian Hladii are 38 de ani şi a mai fost anchetat în România, de două ori pentru furt şi o dată pentru distrugere. În plus, are o condamnare şi peste hotare, în Austria. În Oradea, oamenii sunt speriaţi mai ales că bărbatul este înarmat.

Între timp, bărbatul împuşcat a fost operat şi este în afara oricărui pericol.

Dr. Hadrian Borcea, şeful UPU-SMURD Bihor: „Traiectul glonţului a fost oarecum superficial, deci nu a atins organe sau sisteme importante, deci şi post-operator şi acum starea lui este bună şi probabil va fi externat într-o zi, două, trei.”

La Oradea a fost trimisă şi o echipă de criminalişti de la Bucureşti.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri