LIGA I. Viitorul Constanţa – Steaua 0-4. Reghecampf vrea mai multe goluri

Data publicării:
s24 20viitorul 20steaua 20beta 20111112 20new-33025

Steaua a început fulminant meciul de la Constanţa şi în minutul 5 conducea deja cu 2-0. În minutul 2, Chipciu a profitat de un luft al lui Bejan şi a deschis scorul cu un şut de la 8 metri.

După douar 3 minute, golgeterul Raul Rusescu a dublat avantajul steliştilor, acestaq transformând o lovitură de la 11 metri acordată pentru un fault în careu comis de Bălaşa asupra lui Tănase.

Până la pauză tabela s-a mai modificat o dată, Gardoş reuşind să înscris un gol spectaculos, din foarfecă.

Rezultatul final a fost stabilit în minutul 68, când acelaşi Rusescu a reluat în plasă o centrare a nou intratului Nikolici.

Au jucat echipele:

Viitorul Constanţa: Buzbuchi - Bălaşa, Larie (Puţanu '75), Bejan, Toşca - Lazăr, Vaştag - Iancu (Gavra '74), Dică (Herea '67), Chiţu - Alibec. Antrenor: Cătălin Anghel.

Steaua: Tătăruşanu - Szukala, Chiricheş (Georgievski '46), Gardoş - Chipciu (M. Costea '67), Bourceanu, Prepeliţă, Latovlevici - Ad. Popa, Rusescu, Tănase (Nikolici '62). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Cartonaşe galbene: Bălaşa '4, Vaştag '44 / Chiricheş '21, Latovlevici '51

Arbitri: Adrian Cojocaru (central) - Mircea Orbuleţ, Alexandru Cerei (asistenţi) - Emil Voicu (rezervă)

La meci au asistat aproximativ 14.000 de spectatori, între care şi 200 de fani stelişti. Galeria Stelei a scandat pe stadion numele lui Gheorghe Hagi, publicul reacţionând cu aplauze.

Reghecampf: Ratăm prea mult din poziţii favorabile

Antrenorul Stelei, Laurențiu Reghecampf avea toate motivele să fie mulţumit de rezultatul final, mai ales că a recunoscut că s-a temut de acest meci. Tehnicianul a tras un semnal de alarmă asupra uşurinţei cu care elevii săi ratează din poziţii favorabile şi a spus că aceşia trebuiau să înscrie mai multe goluri.

"Pe lângă goluri am mai avut câteva ocazii mari. M-am temut foarte mult de acest meci! 2-0 este un rezultat foarte periculos și a trebuit să continuăm atacurile. Trebuie să lucrăm la finalizare, pentru că Steaua trebuie să marcheze atunci când are șansa. Trebuia să marcăm mai multe goluri. Mi-era teamă ca jucătorii să nu-ș revină după deplasarea de la Molde. Au dat însă dovadă de caracter și au arătat că suntem o echipă puternică. Mai avem patru meciuri și dorim să le câștigăm pe toate, pentru a avea 15 puncte avans față de echipa de pe locul 2", a spus Reghecampf la Digi Sport.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri