Litoral arhiplin, preţuri exorbitante: o cameră poate costa şi 5.000 de lei, iar o sticlă de şampanie 4.000 de euro

Data publicării:
ego club

Locuri de cazare nu mai sunt decât la hotelurile din sudul litoralului, iar cei care s-au hotărât în ultimul moment să vină la Constanţa, mai au şanse să găsească locuri libere la particulari.

La hotelurile de două stele, tariful pentru o noapte de cazare este între 153 şi 295 de lei, şi ajunge la aproape 5.000 de lei la cele de 5 stele. Evident, acolo unde mai sunt locuri libere.

Bugetul turiştilor trebuie să fie unul consistent, căci şezlongul nu costă mai puţin de 20 - 30 de lei, iar un baldachin între 60 şi 100 lei.

Un prânz la restaurant depăşeşte 50 de lei, iar o pentru o plimbare cu jet ski-ul sau cu hidrobicicleta un turist ajunge să plătească între 30 şi 250 de lei.

Şi petrecerile de noapte sunt destul de scumpe. Băutura consumată la o masă costă, în medie, 300 de euro.

Cluburile exclusiviste au tarife uriaşe: preţul unei sticle de votcă este de 2.400 de lei, iar al unei sticle de şampanie poate ajunge şi la 3000-4000 de euro.

Noapte încinsă în cluburile de la malul mării

Au fost pline ochi, spre bucuria administratorilor care calculează deja câştigurile. Şi nu sunt mici deloc. În medie, fiecare petrecăreţ a lăsat la bar câte 200 de lei.

După o zi în care marinarii au fost vedetele, tinerii s-au mutat în cluburi imediat după lăsarea serii. Pentru mulţi, banii nici nu au contat: „Fără număr. Am un buget bine stabilit, văd eu până dimineaţă cu ce mai rămân, dacă mai rămân, eu sper să nu mai rămân”.

Domnişoarele şi doamnele au lăsat ţinutele pe locul doi şi au alocat mai mulţi bani pentur băuturi.

Cele mai căutate băuturi sunt cele fresh care conţin şi puţin alcool.

Aşa cum se aşteptau administratorii de cluburi, prima seară din acest weekend pe litoral a fost una de succes.

Distracţia s-a încheiat abia spre dimineaţă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri