Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu şi-au cumpărat covrigi calzi după Parada florilor de la Piteşti

Data publicării:
tariceanu dragnea covrigi epitesti

Foto: epitesti.ro

Mirosul de covrigi calzi, proaspăt scoşi din cuptor îi ademeneşte şi pe oamenii cu funcţii înalte. Ca să-şi potolească pofta, Călin Popescu Tăriceanu şi Liviu Dragnea s-au aşezat la coadă şi au aşteptat.

Cei doi politicieni au avut și timp de glume, în așteptarea covrigilor.

„Face cinste Călin. El e preşedintele Senatului, are salariu mai mare”, a spus Liviu Dragnea.

Vicepremierul a rămas uimit de generozitatea fostului prim-ministru. Calin Popescu Tariceanu i-a lăsat pe brutari fără marfă.

După ce au făcut vânzare la covrigărie, Călin Popescu Tăriceanu şi Liviu Dragnea s-au plimbat printre standurile cu plante.

Nici la Simfonia Lalelelor, numărul doi din PSD nu a uitat ce flori sunt simbolul electoral al partidului său.

Întrebat dacă PSD dă trandafirii pe lalele, Liviu Dragnea a răspuns: „Trandafirii nu îi dăm niciodată pe lalele!”

Alături de cei doi, la eveniment a participat şi Mircea Diaconu, fost senator PNL, în prezent candidat independent la alegerile europarlamentare.

După Piteşti, Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu și-au continuat drumurile separat. Fostul liberal s-a dus la Topoloveni, iar vicepremierul a participat la Slatina la învestirea în funcţie a noului prefect de Olt.

Politicienii au un an întreg în care să bată ţara în lung şi în lat. Pe 25 aprilie începe oficial campania pentru europarlamentare, scrutin programat pentru 25 mai și considerat un test politic important în vederea prezidenţialelor care vor avea loc în luna noiembrie. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri