Luptătorul de kickboxing Răzvan Ţîru a murit într-un accident de mașină

Data publicării:
politia

Luptătorul de kickboxing Răzvan Ţîru a murit, iar o tânără în vârstă de 23 de ani a fost grav rănită, duminică noapte, într-un accident rutier care s-a produs în oraşul Voluntari, din judeţul Ilfov, după ce maşina condusă de sportivul în vârstă de 21 de ani s-a izbit violent de o autoplatformă care staţiona, scrie News.ro.

razvan tiru

Potrivit unor surse din Poliţie, accidentul s-a produs duminică, în jurul orei 22:15, după ce Răzvan Ţîru, care circula cu viteză mare la volanul unui BMW, nu a mai putut evita o autoplatformă semnalizată regulamentar, care fusese adusă pentru a ridica un autoturism defect.

După primele cercetări, poliţiştii au stabilit că sportivul a încercat să evite impactul şi a frânat brusc, însă maşina s-a răsucit şi s-a lovit de platformă cu partea stângă, exact în dreptul şoferului.

Sportivul a murit pe loc, în timp ce o tânără, care era pasager pe scaunul din dreapta, a suferit contuzii la cap, torace şi braţe, fiind internată de urgenţă la Spitalul Sfântul Pantelimon din Capitală.

Răzvan Ţîru, un sportiv originar din Buzău, era considerat o speranţă a kickboxingului românesc. Acesta lupta în circuitul Superkombat, unde era neînvins după trei meciuri, dintre care două fusereră câştigate înainte de limită. El urma să lupte la sfârşitul lunii februarie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri