Mama lui Bogdan Gigină dezvăluie ultima convorbire avută înainte de accident

Data publicării:
bogdan gigina

Poliţiştii de la Brigada Rutieră l-au comemorat pe Bogdan Cosmin Gigină care şi-a pierdut viaţa, în urmă cu un an, în dispozitivul de însoţire al fostului vicepremier Gabriel Oprea. Carmen Gigină dezvăluie într-un mesaj tulburător ultima convorbire pe care a avut-o cu fiul ei înainte de accident.

bogdan gigina

„În urmă cu un an la această oră am vorbit cu Bogdan pentru ultima dată .Mi-a spus că nu s-a retras din teren că o va face. Eram îngrijorată pentru că ploua abundent. Mi-a răspuns doar <mama, nu-ţi fă griji, ne auzim când mă retrag>.", a scris Carmen Gigină pe pagina de Facebook.

Aproximativ 50 de poliţişti de la Brigada Rutieră, printre care şi tatăl lui Bogdan Gigină, au aprins, joi, lumânări în locul unde, în urmă cu un an, tânărul agent şi-a pierdut viaţa.

Tatăl lui Bogdan Gigină, agentul şef principal Cornel Gigină, care este şi el poliţist la Brigada Rutieră, a participat la comemorare în uniforma de serviciu.

Poliţiştii au aprins lumânări şi au rostit o rugăciune în memoria colegului lor care şi-a pierdut viaţa în urmă cu un an, după ce a căzut cu motocicleta într-o groapă, în timp ce deschidea calea dispozitivului de însoţire a vicepremierului Gabriel Oprea.

"Bogdan a fost colegul nostru, pentru noi încă este colegul nostru care a plecat într-o misiune din care nu s-a mai întors. E o zi tristă şi am zis să-i cinstitm memoria venind aici, mergând la cimitir să comemorăm ziua în care s-a întâmplat evenimentul ăsta nefericit”, a declarat Valentin Rîciu, preşedintele biroului Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual (SNPPC) din cadrul Brigăzii Rutiere Bucureşti, citat de News.ro.

Poliţistul Bogdan Gigină şi-a pierdut viaţa în timp ce conducea o motocicletă a Brigăzii Rutiere Bucureşti, în seara de 20 octombrie 2015. Agentul, care făcea parte dintr-un dispozitiv de însoţire a lui Gabriel Oprea, atunci vicepremier şi ministru al Afacerilor Interne, a pierdut controlul motocicletei, în condiţiile în care ploua, şi a ajuns într-o groapă săpată pe carosabil pentru lucrări la reţeaua de gaze.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri